25 oktober 2010

maloma 44- utlottning

Skriv en kommentar där du berättar varför du vill vinna en vante.
Du får gärna länka till min sida om du har en blogg, kanske till och med låna en bild.
Jag drar en vinnare på Gustavs födelsedag den 29 oktober, det passar väl fint?
Då kommer jag även att sätta in 200 kronor till valfri insamling på Barncancerfonden eller cancerfonden. Tips emottages tacksamt i kommentarsfältet.

modell med rå kant 
handsydd applikation med konstsilke
damstorlek
200:- till cancerforskning från mig som tack för att du tävlar
  

19 kommentarer:

annelie sa...

Tävlar för min mamma som gillar dina vantar.
Hoppas att hon kan få vinna ett par som kan värma hennes händer.
Jag tipsar dig om Jag vill leva insamlingen på fredag ! På lördag är det 1 år sedan Saga gick bort...

Tove sa...

Dina vantar är underbara precis som du. Vill gärna vinna dem så jag alltid har en liten bit av dig med mig:) Kram //Tove

Anna sa...

Jag vill gärna vara med i utlottningen av dessa fina och säkert varma vantar! Jag beundrar din kreativitet, din fina hemsida samt din blogg som jag följer!!!
Stor kram från Anna

Anna-Lena sa...

Jag vill gärna vara med i utlottningen av dina vantar, de verkar varma och sköna och är jättefina.

Anki Paulsson sa...

Jag vill gärna vinna dina fina vantar.
Skulle passa bra till mina frusna händer när sonen och jag är på höstpromenad med barnVagnen

Maria B sa...

Vill gärna vara med i utlottningen men skulle jag vinna går vantarna direkt till min älskade vän Bella som för några år sen fick amputera ett ben, vid höften, pga cancer. Hon använder mest kryckor och behöver mjuka och varma vantar till sina hårt arbetande händer som hjälper henne att ta sig fram. Stor Kram Maria Backlund

Tigrinnan sa...

Jag vill gärna vinna dom fina vantarna!
Och pengarna passar bra på insamlingen jag startat åt min dotter: "För min dotter"
Jag länkar i min blogg såklart!

Matilda sa...

Jag kommer från en olycksdrabbad släkt, där både barn o. vuxna drabbats av cancer. Som anhörig är det svårt att stå utanför o. se på den kamp som cancerdrabbade går igenom. Jag kan ge mitt stöd, jag kan gråta floder men jag kan inte bota. För att öka förståelsen o. sprida kunskapen behövs starka människor o. Cancerfonden, tack för att du är en av dem.

Hyrestanten sa...

Jag skulle vilja att min ena sons flickvän, Neung, skulle få de fina vantarna. Hon är här i Kiruna för första gången och kommer från Thailand.Tor att hon skulle bli glad över en värmande present.

Ps. Tack för en väldigt speciell blogg, som jag följer med stort intresse. Många varma hälsningar till dig.

Anonym sa...

Jag läser din blogg varenda dag. Och tycker du är så härligt kreativ och gör så vackra saker. Jag är nog den mest frusna människa som går i ett par skor, det säjer i alla fall min kära make. Så jag får aldrig trä in mina pedaler till honom under hans täcke i sängen. Då skriker han i högan sky. Och jag som bara vill värma mina fossingar så isen går bort mellan tårna ju fniss.. Jag fryser lika mycket om händerna också tyvärr. Och det skulle vara en stor ära att få ståta omkring med dina fina vantar... Kram kisse70@yahoo.se

Kajsa sa...

Hej! Vilka härliga vantar! Jag har följt din blogg en tid eftersom min dotter haft leukemi (blev frisk juli-10) o själv bloggat lite om min vardag. Fint av dej att stöda cancerforskningen, det borde alla göra. Man vet aldrig vem som drabbas. Kram till dej!

bom sicka bom sa...

Hej jag har följt din blog från och till i exakt ett halvår idag. Den 26:e april var jag med min Lilly hos doktorn för att kolla några utslag, blodprover togs, bl.a. Skulle man kolla hennes trombocyter. Vi fick gå hem och vänta på svar, under tiden googlade jag på "trombocyter" och hamnade på din blog. Senare samma dag blev Lilly inlagd på drottning Silvias barnsjukhus, där man konstaterar akut lymfatisk leukemi. Från din blog har jag hämtat hopp och inspiration, och jag beundrar din kreativitet och känner enormt mycket med dej och din familj. Om jag skulle vinna de fina vantarna, skulle jag ge dem till min mamma som varit vår familjs stora stöd under halvåret som gått. Idag opererar hon sitt ena öga, och kommer själv inte kunna handarbeta på ett tag. Kram Ulrika

Anonym sa...

Hej!Jag skulle vilja vinna de kornblåa vantarna till mitt barns faster,som älskar kornblått,Karin Svensson.En mycket fin julklapp!Ulrika S

Anonym sa...

Jag tycker inte om att frysa om mina händer!
Det är väl en bra orsak till att just jag skulle få vinna dina vantar?

Katarina sa...

Åh vad jag gärna vill vinna vantar!
Då jag har köldallergi och det sticker och kliar på mina fingrar när jag blir kall(vilket jag alltid blir..). Men det låter helt underbart med tovade vantar, har jag aldrig haft. Men har upptäckt att ylleunderställ är det bästa för mig, så kanske dessa vantar kan vara en hit....kanske de hjälper.

Elisabeth sa...

Hej, jag vill väldigt gärna vara med i utlottningen av de fina vantarna. Vinner jag kommer jag att sätta in 200 kr på "Heja Joel".
Varma hälsningar Elisabeth

GrannAnna sa...

Jag skulle vilja slå ett slag för att uppmärksamma din kreativitet i USA, och ge dessa vantar i julklapp till min svägerska som bor där. Alla som såg dem skulle tycka att de var otroligt exotiska och vilja ha ett par själv.

Tösabiten sa...

Hoppas att vinna vantarna till min syster som förlorade sin son till cancern denna oktober.

Pengarna får gärna sättas in på Till min bästa vän Isak på Barncancerfonden.

Johanna sa...

Hoppas på att vinna vantarna till min mamma som fick en stroke för 13 år sedan. hon stickar så fina sockar åt mig och det skulle vara roligt att ge henne ett par fina vantar tillbaka! :)